skip to Main Content

World Of Marking

SERMATEK met de merknaam “World Of Marking” heeft een reputatie voor het produceren, verkopen en onderhouden van vele soorten goed ontworpen, hoogwaardige markeermachines en markeergereedschappen.

SERMATEK (SERvice, MAchines en TECHnologie) Makina Sanayi ve Dis Tic.Ltd. is van plan sinds de oprichting in 2003 voorop te lopen in de technologie van werktuigmachines. Sermatek  produceert en levert een uniek assortiment intelligente precisie engineeringtechnologieën en oplossingen voor verschillende industriële toepassingen over de hele wereld. De totale ervaring van productie, verkoop en service is optimaal dankzij meer dan 15 jaar ervaring  van onze  ingenieurs en medewerkers met hun achtergrond in de sector werktuigmachines.

Wij produceren vele reeksen graveer- en markeersystemen en bieden onze brede klantenkring een complete turn-key service van alle apparatuur die nodig zijn om elke individuele toepassing te ondersteunen. Van materiaal vasthouden, bevestigen en bewerken tot het laden met robot en trainingen. Wij zorgen ervoor dat de machines en markeersystemen die we opstarten, de onderdelen van onze klanten zo efficiënt mogelijk produceren, markeren of graveren vanaf de dag dat ze zijn geïnstalleerd. Geavanceerde precisie metalen markeerhulpmiddelen voor procesoptimalisatie op maat, unieke en hoogwaardige technologie, ervaring en inzicht stellen SERMATEK in staat om meer responsieve, effectievere graveer- en markeeroplossingen te creëren om zelfs de meest complexe uitdagingen aan te gaan.

Wat de eisen van onze klanten ook zijn voor laser graveren en markeren of dotpeen graveren en markeren, ons toegewijde Application Team werkt nauw samen met de eigen ingenieurs van de klant gedurende het selectieproces van haalbaarheidsstudies, systeem en keuze in apparatuur tot projectverantwoording. Voor kant en klare toepassingen stellen de ervaren ingenieurs van Sermatek gedetailleerde engineeringrapporten op, die de efficiëntie van onze klanten, de omstandigheden, de hoeveelheid benodigde ruimte in de gebouwen van de klant en de ervaring van hun personeel weerspiegelen.

Deze geciteerde rapporten weergeven de optimale manier aan om onderdelen van onze klanten te graveren / markeren in de hoeveelheden die ze nodig hebben en in overeenstemming met hun SPC-criteria.

Bovendien geven de rapporten een overzicht van de fabrikant, de specificatie en de kosten van alle aanvullende apparatuur die nodig zijn om het proces te ondersteunen van werk en bevestigingsmateriaal tot gereedschap en laadsystemen.

De technische ondersteuning van SERMATEK stopt niet als het proces is voorgesteld. Samen met onze Service Engineers installeert en koppelt ons Applicatieteam alle apparatuur, ontwikkelt het programma, loopt het proces en leidt het operators en programmeurs van klanten op alvorens persoonlijk toezicht te houden op de levering en installatie van de machine bij de klant.