skip to Main Content

MAES International is een jong en dynamisch bedrijf die verschillende bedrijven uit Turkije vertegenwoordigt, zoals producenten van machines en automatiserings- en engineeringsbedrijven. MAES International werkt alleen samen met partnerbedrijven met de meest geavanceerde technologieën en die het meest bekwaam zijn binnen hun sector. Bedrijven die intelligente precisie- en engineeringstechnologieën produceren en oplossingen leveren voor verschillende industriële toepassingen over de hele wereld.

Dit wordt bereikt door research and development in samenwerking met “TUBITAK”  (raad van de Turkse overheid voor wetenschappelijk en technologisch onderzoek) en technische universiteiten in de vestigingsgebieden van onze partners. Tubitak Is een organisatie opgericht om de Turkse overheid te adviseren op het gebied van wetenschap en technologische ontwikkelingen. Daarnaast ontwikkelt Tubitak samen met deelnemende bedrijven nieuwe en geavanceerde technologieën, onze partners in Turkije vormen hier een onderdeel van.

Om de eerste keus in hun sector te kunnen zijn, gebruiken MAES International en haar partners de nieuwste technologieën, zijn  betrouwbaar en kunnen hun diensten tegen scherpe tarieven aanbieden.

Wij komen naar de klant toe om persoonlijk en uit eerste hand de wensen van de klant te identificeren en de mogelijkheden met de klant te bespreken. Wij kunnen het totale pakket aan technologische oplossingen en vernieuwingen aanbieden binnen uw bedrijf.

Kwaliteit, klanttevredenheid en aftersales staan bij ons hoog in het vaandel. Om de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onszelf stellen te kunnen handhaven, volgen wij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen binnen de technologie en passen deze daar waar mogelijk toe. Wij streven ernaar onszelf continu te vernieuwen en verbeteren. MAES International  en zijn partners hebben hun strepen verdiend als betrouwbare, servicegerichte spelers die met vakbekwame ingenieurs en assemblageteams de juiste technologische oplossingen met de juiste kwaliteit aan de juiste klant leveren.

Maes International en zijn partners veranderen techniek in kunst!