skip to Main Content

Barida Machinery Industry Ltd. Sti. Is actief bij het ontwerpen en produceren van apparaten en speciale machines in alle sectoren, met name in de automobielsector;

Etcoma Holding-France heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van allerlei speciale apparatuur, machines en bedieningsapparatuur voor autofabrikanten en sub industrieën in Frankrijk en andere Europese landen.

SERMATEK met de merknaam “World Of Marking” heeft een reputatie voor het produceren, verkopen en onderhouden van vele soorten goed ontworpen, hoogwaardige markeermachines en markeergereedschappen.

Over MAES International

MAES International is een jong en dynamisch bedrijf die verschillende bedrijven uit Turkije vertegenwoordigt, zoals producenten van machines en automatiserings- en engineeringsbedrijven. MAES International werkt alleen samen met partnerbedrijven met de meest geavanceerde technologieën en die het meest bekwaam zijn binnen hun sector. Bedrijven die intelligente precisie- en engineeringstechnologieën produceren en oplossingen leveren voor verschillende industriële toepassingen over de hele wereld.

Dit wordt bereikt door research and development in samenwerking met “TUBITAK”  (raad van de Turkse overheid voor wetenschappelijk en technologisch onderzoek) en technische universiteiten in de vestigingsgebieden van onze partners. Tubitak Is een organisatie opgericht om de Turkse overheid te adviseren op het gebied van wetenschap en technologische ontwikkelingen. Daarnaast ontwikkelt Tubitak samen met deelnemende bedrijven nieuwe en geavanceerde technologieën, onze partners in Turkije vormen hier een onderdeel van.

Lees meer