skip to Main Content

Barida Machinery Industry Ltd. Sti.

Barida Machinery Industry Ltd. Sti. Is actief bij het ontwerpen en produceren van apparaten en speciale machines in alle sectoren, met name in de automobielsector;

‘Barida Engineering And Automation Solutions’; Ontwerpt en fabriceert machines en apparatuur, inclusief automatiseringssystemen, assemblagelijnen voor massaproductie en verschillende regelapparatuur voor de behoeften van de bedrijven die actief zijn op industrieel gebied, met name in de automobielindustrie. Barida is een bedrijf dat zijn leidende positie in de sector behoudt met hoogwaardige producten gericht op kwaliteit en klanttevredenheid en werkt resultaatgericht, werkt gevoelig voor mens en milieu. Wij domineren de kracht van vloeistoffen en elektronica! We brengen Hydraulische,- Pneumatisch-systemen samen met elektronica en programmeren onze software.

Om als eerste keus in zijn sector te kunnen zijn, is Barida in het bezit van geavanceerde Technologie, heeft scherpe tarieven, is vertrouwelijk en is een leider in zijn sector.  Barida Engineering – Automation and Machinery ontwerpt speciale machines, assemblagelijnen, regelapparatuur en het leveren van allerlei technische, project- en automatiseringsoplossingen, turn-key projecten voor de behoeften van bedrijven die actief zijn in de industrie.

Bezoekt bedrijven om de problemen te identificeren en lost het op met zijn ingenieurs door de probleem in een projectvorm te zetten. Barida zorgt in zijn geheel voor de vestiging van volledig geautomatiseerde, geavanceerde productiesystemen.

ETCOMA Industrial Engineering, opgericht in 1993 in Bursa door ETCOMA FRANCE, heeft zijn 15 jaar kennis en ervaring gecombineerd met BARIDA Machinery opgericht in 2007, waardoor de productiecapaciteit met 300% is toegenomen.