skip to Main Content

Etcoma

Etcoma Holding-France heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van allerlei speciale apparatuur, machines en bedieningsapparatuur voor autofabrikanten en sub industrieën in Frankrijk en andere Europese landen.

Etcoma A.Ş.(Turkije) werd opgericht in Bursa in 1993 door Etcoma Holding Frankrijk om de zelfde activiteiten in Turkije voort te zetten. Etcoma A.Ş.(Turkije) is gespecialiseerd in apparatuur voor de auto-industrie. In dit verband worden allerlei speciale machines, besturingsapparatuur, assemblagemachines, lasapparatuur en fixeertypen, PLC-gestuurde pneumatische en hydraulische systemen en testapparatuur onderzocht en geproduceerd.

Om de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onszelf stellen te kunnen handhaven, volgen wij nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen binnen de technologie en passen deze daar waar mogelijk toe. Wij streven ernaar onszelf continu te vernieuwen en verbeteren. Etcoma heeft zijn strepen verdiend als betrouwbare, servicegerichte spelers die met vakbekwame ingenieurs en assemblageteams de juiste technologische oplossingen met de juiste kwaliteit aan de juiste klant te leveren.

Met onze gespecialiseerde ingenieurs bieden wij voor alle soorten en maten profielen; die onze klanten nodig hebben voor rollform procesontwerp op de gemakkelijkste en professionele manier met minimale kosten en bieden turnkeyprojecten en eindproducten aan onze klanten.

De kwaliteit van Etcoma, Rollform plaatbewerkingsprocessen wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde buig- en Rollform matrijzenbouwervaring. Etcoma gebruikt deze ervaring om flexibele productielijnen en Rollform-machines te ontwerpen en produceren met behulp van CAD-technologieën.

Rollform-machines en matrijsontwerpen worden in een computeromgeving geanalyseerd volgens het vereiste profiel. Vormgereedschappen zijn vervaardigd om vele jaren probleemloos te kunnen werken met hoge precisie.

Etcoma is een modern gecertificeerd bedrijf die  voert Turn-key projecten uit, maakt gebruik van nieuwe ontwikkelende technologieën, koopt een groot deel van de productie aan waardoor Etcoma sub-industrieën heeft gevormd en wij allen samenwerken. Realiseert prestatie in engineering, ontwerp, kwaliteitscontrole, installatie, automatiseringsactiviteiten en verlenen service. Zorgt voor de nodige organisatie voor het realiseren van alle soorten uitrusting.